detector.media
25.06.2013 11:35
Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA
Канал «Україна» отримав «срібло» всесвітнього конкурсу The PromaxBDA

Промо-кампанія програми «Критична точка» телеканалу «Україна» зайняла друге місце на міжнародному конкурсі The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award в категорії, яка представляє промо-кампанії суспільно-політичних програм (Public Service Announcement Campaign). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Керівник відділу ефірного промо, департаменту маркетингу і комунікацій каналу «Україна» Світлана Бережна зазначила, що участь у міжнародних конкурсах важлива не лише нагородами, а й комунікацією з професіоналами з усього світу.

 

«Для того, щоб залишатися лідером, потрібно дивитися не назад, а вперед! Наша можливість брати участь у таких подіях і добиватися перемог у конкурсах такого рівня - це унікальний шанс побачити найкраще, поділитись своїм досвідом, побудувати партнерські відносини з колегами з усього світу і ще більше повірити у себе», - сказала пані Бережна.

 

Нагадаємо, у поточному році телеканал «Україна» отримав «срібло» у категорії «Кращий бренд-дизайн телеканалу» міжнародної премії International Awards of Broadcast Design BASSAWARDS за анімовані промо-ролики «Сімейство сніговичків».

 

Раніше графічне оформлення програм каналу було відзначено нагородою конкурсу PromaxBDA World Gold Marketing, Promotion & Design Award.

 

Ще одне «срібло» канал «Україна» отримав минулого року на міжнародному конкурсі New York Festivals International Television & Film Awards в категорії «Промо спортивної програми».

 

The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award - професійний конкурс у сфері телевізійного маркетингу, брендингу та дизайну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY