detector.media
21.06.2013 17:06
Головред «Фокуса» поки не має наміру йти з проекту після зміни власника
Головред «Фокуса» поки не має наміру йти з проекту після зміни власника

Головний редактор журналу й інтернет-видання «Фокус» Яна Мойсеєнкова поки не має наміру залишати редакцію після продажу видання групі Vertex United Бориса Кауфмана та Олександра Грановського. Про це вона написала у своїй колонці на сайті Focus.ua.

 

«Я бачила нового інвестора "Фокуса". Схоже, він не палить. Ми говорили тільки про редакційну політику. Я поставила 16 запитань і отримала 16 правильних відповідей. Звичайно, я старше 15-ти років і розумію, що однієї зустрічі недостатньо для того, щоб оцінити істинність намірів», - пише пані Мойсеєнкова.

 

«Я дорослий журналіст, я багато чого бачила в цій країні - її політиці, економіці, багатьох знаю і багато розумію. Я знаю, що за моєю спиною редакція, а попереду - непрофільний інвестор. Я не збираюся вчити редакцію поганому, тому що усвідомлюю свою відповідальність і перед наступними поколіннями журналістів і, перш за все, перед своєю совістю. Тільки в крайньому випадку я повернусь до них і скажу, вибачте, хлопці, але далі ви йдете без мене. Мій крайній випадок поки не настав. Я не плачу й не сміюсь, бо поки мені неясно, втрата це чи придбання», - повідомила головред «Фокуса».

 

Як відомо, 17 червня компанія UMH group і Геннадій Боголюбов продали проект «Фокус» українській групі Vertex United Бориса Кауфмана та Олександра Грановського.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY