detector.media
21.06.2013 09:26
Головний офіс Forbes підтримав зміну власника UMH group

У головному офісі Forbes підтримують зміну власника медіа групи UMH group. Про це пише Kommersant.ua з посиланням на повідомлення прес-служби UMH.

 

«Я дуже радий новій можливості для "Forbes Україна". Ми повністю впевнені в управлінській команді UMH і вважаємо, що нова співпраця приведе до додаткових інвестицій та розширення Forbes в Україні », - запевняє Мігель Форбс, що відповідає за глобальний розвиток бренду Forbes і курирує ліцензійні видання під цим брендом.

 

За словами президента UMH group Бориса Ложкіна, покупці гарантували збереження журналістських стандартів у видавництві. «Ми плануємо підписати редакційні угоди про дотримання цих стандартів новими власниками», - пообіцяв він.

 

Раніше пан Ложкін повідомив, що з новим власником продовжать виходити ЗМІ, що видаються за ліцензією - Forbes, Vogue, «Комсомольская правда», «Аргументы и факты», «За рулем» та інші. «З усіма ліцензіарами, крім Vogue, досягнуто домовленость. З Vogue не встигли через дуже швидкий хід переговорів», - пояснив він.

 

Головний редактор Forbes Володимир Федорін сприйняв продаж UMH Group як кінець проекту Forbes і заявив, що йде з посади достроково - 1 жовтня.

 

«Я переконаний, що покупець переслідує одну з трьох цілей (або всі три одразу): 1) заткнути журналістам рот перед президентськими виборами, 2) обілити власну репутацію, 3) використати видання для вирішення питань, що не мають нічого спільного з медіабізнесом», - заявив пан Федорін.

 

Нагадаємо, уніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group і група СЄПЕК (ВЕТЕК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. Завершення операції планується на перший квартал 2014 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY