detector.media
21.06.2013 09:02
Федорін сприймає купівлю UMH як кінець проекту Forbes і йде з посади

Головний редактор «Forbes Украина» Володимир Федорін вважає продаж «Forbes Украина» (входить до UMH Group) кінцем проекту в його нинішньому вигляді та залишає свою посаду достроково - 1 жовтня, хоча його контракт закінчується 1 грудня 2013 року. Про це йдеться в заяві пана Федоріна, опублікованій на Forbes.ua.

 

«Я переконаний, що покупець переслідує одну з трьох цілей (або всі три одразу): 1) заткнути журналістам рот перед президентськими виборами, 2) обілити власну репутацію, 3) використати видання для вирішення питань, що не мають нічого спільного з медіабізнесом», - заявив пан Федорін.

 

«Як і всі, я можу помилятися, але нічого з того, що я знаю з публічних і не публічних джерел, не дозволяє мені іншим чином інтерпретувати те, що відбувається», - додав він.

 

Пан Федорін подякував Борису Ложкіну та Надії Шаломовій за «найбільш цікаву пригоду» в його житті.

 

«Я в боргу перед усіма, хто працював над проектом. Друзі, ясна публічна позиція - єдиний спосіб відповісти перед вами за ті слова, які я писав і промовляв протягом того часу, що ми робили український Forbes», - додав пан Федорін.

 

Нагадаємо, уніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group і група СЄПЕК (ВЕТЕК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. Завершення операції планується на перший квартал 2014 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY