detector.media
20.06.2013 17:04
У Житомирі комунальник накинувся на журналістів, які знімали ремонт доріг (ВІДЕО)
У Житомирі комунальник накинувся на журналістів, які знімали ремонт доріг (ВІДЕО)

20 червня у Житомирі комунальний працівник, який керував процесом ремонту доріг по вулиці Мала Бердичівська, накинувся на знімальну групу  сайту Житомир.info та вимагав журналістів припинити зйомку. Про це повідомляє сайт Житомир.info.

 

За інформацією житомирського сайту, ремонт дороги став причиною автомобільної пробки: 20 машин і три тролейбуси були змушені чекати, коли комунальники закінчать укладали асфальт. Це викликало незадоволення серед пасажирів та водіїв, які обурювались тим, що  дорожники розпочали роботи тоді, коли вулиця була завантажена учасниками дорожньного руху.

 

Чоловік, який керував процесом ремонту, побачивши знімальну групу Житомир.info, кинувся на оператора з кулаками. Він відмовився представитися і пояснити, чому роботи проводяться в розпал робочого дня, та  наказав журналістам зупинити зйомку. Для більшої переконливості чоловік схопив дошку і кинув нею в відеооператора.

 

Журналіст Євген Герасимчук та оператор Сергій Григорчук поки не звертались до міліції за фактом перешкоджання журналістській діяльності. 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY