detector.media
19.06.2013 16:59
Редакція «Контрактів» розшукує свою журналістку (ФОТО, ОНОВЛЕНО)
Редакція «Контрактів» розшукує свою журналістку (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Редакція журналу «Контракти» розшукує свою співробітницю, журналістку Олену Ковтун. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook журналіст видання Юліана Ковалевська, пише Інститут масової інформації.

 

«Друзі! Розшукується журналіст Kovtun Leno. Останній раз вона виходила на зв'язок учора, у вівторок о 16.00, а після - просто пропала. Вся редакція kontrakty.ua дуже сподівається, що з нею нічого поганого не сталося і вона жива. Якщо хтось щось чув від Elena Kovtun сьогодні і вчора після 16.00, будь ласка, відгукніться! Якщо знаєте про її місцезнаходження, скажіть нам як можна швидше. Це дуже-дуже-дуже важливо», - пише вона.

 

Заступник редактора видання «Контракти» Наталя Мелещук розповіла, що домашній та мобільний телефони Олени Ковтун не відповідають. «Чоловіка в неї немає, живе на Академмістечку, їздили додому - двері ніхто не відчиняє», - зазначила пані Мелещук.

 

Як повідомляє «УНІАН. Київ» із посиланням на ГУМВС в місті Києві, за фактом зникнення журналістки відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY