detector.media
19.06.2013 14:51
«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві
«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві

19 червня у Миколаєві відбудеться прем'єра документальному альманаху «Відкритий доступ», хоча напередодні організатором повторно відмовили в майданчику для показу. Про це повідомляє кінознавець, журналіст, учасник громадських рухів «Стоп цензурі!», «ЧЕСНО» Аксинья Куріна у своєму блозі на «Українській правді».

 

Активістка також пише, що у рамках показу альманаху у Миколаєві відбудеться дискусія про доступ до інформації за участю журналістів Андрія Куликова (програма «Свобода слова», ICTV) і Наталки Соколенко, громадських активістів Олега Рибачука та Аліси Рубан.

 

«Наші миколаївські активісти налаштовані найрішучішим чином - презентація фільму відбудеться. Місце збору: вул. Генерала Карпенка, 40-а (орієнтир спортивна школа «Надія»), потім журналіст Андрій Лохматов партизанськими стежками поведе глядачів в секретне місце дивитися фільм. На війні як на війні :). Час збору: 18.00 будь ласка, приходьте під час. Довідки за телефоном 093 459-83-52», - написала Аксинья Куріна.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 червня Миколаївський кінотеатр «Мультиплекс» в останній момент відмовився надати зал для показу документального альманаху «Відкритий доступ» - п'ять новел про те, як рядові українці за допомогою Закону України «Про доступ до публічної інформації» домагалися вирішення своїх проблем. Серед короткометражок в альманах входить новела «Межигір'я», в якому проживає Президент України Віктор Янукович.

 

Раніше з труднощам із показом «Відкритого доступу» організатори зіткнулись у Одесі та Донецьку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY