detector.media
18.06.2013 14:52
«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів
«Ревізор» з Ольгою Фреймут навчає студентів

На прикладах з програми «Ревізор» з Ольгою Фреймут навчають студентів профільних навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

У рамках курсу з медіаправа у Львівському національному університеті студенти аналізують правомірність вчинків журналістів у тих чи інших обставинах на прикладах з програми «Ревізор». У Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і туризму в екзаменаційних білетах для менеджерів з туризму також є завдання з прикладами з «Ревізора».

 

За словами президента асоціації хостелів України Романа Пономаренка, він використовує під час лекцій для студентів різних вузів фрагменти програми «Ревізор». Також йому часто доводиться виступати на різних профільних конференціях і семінарах. «Проект «Ревізор» - це приголомшливий навчальний матеріал! "Жива" практика, яка подається в ненудному вигляді. Не дивно, що після моїх виступів студенти дякують. За пару годин вони отримують більше інформації, ніж за весь семестр навчання у вузі», - говорить він.

 

«Приємно, що наш проект дає людям поживу для роздумів, - каже Ольга Фреймут. - Ще показовий приклад: самі адміністратори і кухарі мене не раз запрошували на кухні закладів просто для того, щоб показати ті покращення, які трапилися завдяки "Ревізора". Це може бути що завгодно - організація простору, підхід до дисципліни або вимоги до чистоти. Для мене дуже важливо, що кожен наш випуск стає натхненням для багатьох людей по всьому світу».

 

«Ревізор» - власний проект Нового каналу, у якому ведуча Ольга Фреймут інспектує заклади харчування та готелі. Зараз в ефірі третій сезон програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY