detector.media
«Телекритика»
20.06.2013 11:57
Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою
Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою

20 червня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучих ранкового шоу «Бодрячком» на радіостанції «Наше Радіо» Сергія Галібіна й Анни Свірідової на тему: «Виробництво радіореаліті».

 

До обговорення пропонувалися питання: нові проекти на радіостанції «Наше Радіо», чи може радіоведучий стати хорошим телеведучим та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Сергій Галібін народився 18 лютого 1970 року. Закінчив педагогічний інститут. У 15 років почав працювати діджеєм в школі. Актор команди КВН вищої ліги «Криворізька шпана». Одружений, має сина Данила. Працював директором нічного клубу «Центр» у Кривому Розі, арт-директором концерт-хол FreeDom, ведучим ранкового «Будильник-шоу» на «Русском Радио».

 

З 15 серпня 2011 став ведучим шоу «Бодрячком» на радіостанції «Наше Радіо», яке в ефірі щоранку по буднях з 7-ї до 11-ї години.

 

Анна Свірідова народилася 25 лютого 1974 року в місті Кривий Ріг. Педагог за освітою. Заміжня, має сина Антона. Студенткою Ганна захопилася роботою на радіо і кілька років поєднувала роботу в школі і в ефірі. 2000 року вирішила зосередитися тільки на радіо. Працювала на «Русском радио», співпрацювала з телеканалом СТБ. У 2010 році отримала премію RADIO VOICE AWARDS в номінації «Кращий радіоведучий».

 

З 15 серпня 2011  стала ведучою шоу «Бодрячком» на радіостанції «Наше Радіо», яке в ефірі щоранку по буднях з 7-ї до 11-ї години.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY