detector.media
18.06.2013 10:57
НАМ висунула у члени Нацради голову правління
НАМ висунула у члени Нацради голову правління

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) висунула у кандидати на посаду члена Національної ради з питань телебачення та радіомовлення директора МТРК «Чернівці» та голову правління асоціації  Геннадія Сергєєва. Про це «Детектор медіа» повідомила директор НАМу Катерина М'ясникова.

 

 За її словами, документи вже подані до Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», учора 17 червня, в останній день подачі документів на конкурс народні депутати України від опозиції, які до свого обрання працювали в медіасфері, закликали журналістські громадські організації та спілки визначитись з єдиною узгодженою кандидатурою від медіаспільноти для просування її у члени Нацради.

 

«До нас ніхто з організацій не звертався з приводу підтримки їх кандидатів. Ми відкриті до діалогу. Але, мені здається, що цей процес був розпочатий запізно, якщо,  звісно, Комітет не подовжить терміни висунення», - зазначила пані М'ясникова.

 

Нагадаємо, на голосування членів НАМ виносилось  окрім пана Сергєєва ще дві кандидатури у члени Нацради: Ольга Герасим'юк (телеведуча, народний депутат України 5-го і 6-го скликань) та Дмитро Добродомов (медіа-холдинг ZIK).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY