detector.media
17.06.2013 14:13
19 червня – показ «Відкритого доступу» у Миколаєві

19 червня о 18:00 у миколаївському кінотеатрі «Мультиплекс», ТРЦ «Сіті-центр», за адресою пр. Леніна, 98 відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

 

В дискусії візьмуть участь:

Андрій Куликов, ведучий програми «Свобода слова», ICTV; Наталка Соколенко, журналістка, учасниця руху «Стоп цензурі!»; Олег Рибачук, громадський діяч; Аліса Рубан, громадськийname="_GoBack"> діяч.

 

Вхід на презентацію вільний.

 

Документальний альманах «Відкритий доступ» складається з 5 новел: «Межигір'я» (автор - Володимир Тихий), «Афганець» (автор - Дмитро Коновалов), «Школа» (автор - Сергій Андрушко), «Дім з химерами» (автор - Жанна Довгич), «У кутку» (автор - Дмитро Тяжлов).

 

Події зображені в альманасі розгортаються після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

 

«Відкритий доступ» - це хроніки становлення громадянського суспільства, але також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об'єднує - активна громадянська позиція.

 

Фільм створено за ініціативи ГО «Центр UA» (Партнерство «Новий громадянин»).

 

Більш детальна інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

 

З усіх питань слід звертатись до Аліси Рубан - alisa.ruban@gmail.com, (050) 302-94-35.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY