detector.media
17.06.2013 13:57
На професійній сесії ОМКФ-2013 будуть презентовані 19 нових українських фільмів
На професійній сесії ОМКФ-2013 будуть презентовані 19 нових українських фільмів

У рамках професійної секції Одеського міжнародного кінофестивалю-2013 (ОМКФ), організованої спільно з Державним агентством з питань кіно, пройде презентація 19 нових українських фільмів, що знаходяться на різних стадіях виробництва. Про це інформує медіа-координатор ОМКФ Олена Балбек.

 

До фільмів, що будуть презентовані на професійній секції ОМКФ, включені: повнометражний дебют Марини Вроди «Степне», історична драма «Поводир» Олеся Саніна і нова стрічка Нани Джорджадзе «Федір».

 

У конкурсі «Пітчинг» 18 липня за приз від компанії UDP боротимуться 10 українських проектів, зйомки яких плануються в найближчому майбутньому. У числі фіналістів продюсерського пітчингу ОМКФ-2013: вже згадана повнометражна робота Марини Вроди, психологічнй трилер «Дикобраз» сербського режисера Срджана Драгоєвича, історичний детектив «Варіант Марконі» Лесі Калинської, проект «Кай» переможця торішньої пітчинг-сесії Олега Сенцова, ​​україно-німецько-французька копродукція «Вулкан» режисера Романа Бондарчука і  фільм Сергія Мокрицького «Битва за Севастополь».

 

У рамках програми Work-in-Progress 16 липня буде представлено 9 робіт з України або з українською участю. Робочу версію стрічки «Федір» покаже член міжнародного журі ОМКФ цього року, грузинський режисер Нана Джорджадзе. Також відбудуться презентації фільму Олеся Саніна «Поводир» і психологічного трилера «Зелена кофта» українського режисера Володимира Тихого, відомого своєю участю у проектах «Мудаки. Арабески» і «Україна Гудбай».



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY