detector.media
13.06.2013 15:07
20 червня - вебінар «Сучасні інструменти для створення якісного мультимедійного контенту»

20 червня Інститут Розвитку Регіональної Преси (ІРРП) проведе вебінар «Сучасні інструменти для створення якісного мультимедійного контенту».

 

Початок вебінару о 12.00, тривалість - 1,5-2 години.


Доповідач: Олег Хоменок - старший радник з питань медіа Internews Network, медіа-тренер. Цільова аудиторія: журналісти, блогери.



Участь у вебінарі безкоштовна. Для участі у вебінарі необхідно мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом, колонки (навушники).

 

Реєстрація: необхідно заповнити анкету до 19 червня (13.00) і відправити на e-mail: ipc.crimea@mail.ru з позначкою «Участь у вебінарі».



Анкета учасника вебінару «Сучасні інструменти для створення якісного мультимедійного контенту»:

1. ПІБ

2. Назва ЗМІ \ посаду

3. Місто \ регіон

4. Контактна інформація (моб телефон, e-mail)

5. Чому ви хочете взяти участь у вебінарі?

6. Якщо у вас є питання по темі вебінару, будь ласка, напишіть їх доповідачу (відповідь ви отримаєте під час вебінару).

 

Олег Хоменок - сертифікований медіа-консультант і тренер з журналістики з багаторічним досвідом роботи в медіа-галузі, автор кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці. Працював журналістом і редактором у кількох газетах та інформагентствах, очолював прес-службу Кримського парламенту у 1994-1997 роках, був регіональним кореспондентом Європейського медіа-інституту, в 1997 році став директором Кримського прес-центру IREX ПроМедіа, а з 2005 року - радником з питань друкованих ЗМІ IREX У-Медіа.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY