detector.media
12.06.2013 16:48
Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013
Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013

Канал «Україна» другий рік поспіль стає генеральним телевізійним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ). Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Україна» покаже «Щоденники ОМКФ-2013» - щоденний дайджест найцікавіших подій фестивалю, а також трансляцію урочистої церемонії закриття ОМКФ, яка відбудеться у одеському Оперному театрі й вийде в ефір каналу 20 липня.

 

Ведучими церемоній відкриття та закриття ОМКФ-2013 стануть Олексій Суханов (ведучий ток-шоу «Говорить Україна» на телеканалі «Україна») та телеведуча Нового каналу  Маша Єфросиніна.

 

«Одеський кінофестиваль з кожним роком стає все масштабнішим і збільшує кількість гостей, як в професійних секціях, так і в звичайних показах. Ми пишаємося тим, що вже кілька років поспіль телеканал «Україна» стає частиною такої значущої події в культурному житті країни», - сказав Григорій Тичина, головний виконавчий продюсер каналу «Україна».

 

До початку трансляцій з ОМКФ канал «Україна» покаже серію міжпрограмних роликів «Історія українського кіно». Цей спецпроект розповість про унікальні факти та історичні особистості, що вплинули на розвиток української кіноіндустрії. В «Історії українського кіно» представлені: Віра Холодна, відома актриса німого кіно, яка зіграла більш ніж в 50 фільмах; Богдан Ступка, один з найвідоміших українських акторів, який виконав близько 100 ролей у кіно і втілив понад 100 персонажів на театральній сцені; Леонід Биков, знаменитий український актор, який став легендою завдяки фільму «У бій ідуть одні старики», а також інші знамениті діячі українського кінематографу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за гран-прі 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який пройде 12-20 липня, у міжнародному конкурсі боротимуться 11 стрічок з США, Великобританії, Ізраїлю, Грузії, Італії, Польщі, Німеччини, Румунії, Франції, Індії, Росії та України. Головою журі кінофестивалю стане Олександр Роднянський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY