detector.media
11.06.2013 17:58
ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»
ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»

Телеканал ZIK запустив цикл програм журналістських розслідувань «Капітал». У них досліджуватимуть історію найбільших промислових підприємств Західної України - від початку їх створення до періоду повного занепаду та руйнації. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Керівник проекту - Павло Івашкевич.

 

Прем'єра відбулася в понеділок, 10 червня. Проект стартував 40-хвилинним фільмом із назвою «Флагман, що тоне», - про історію розвитку та занепаду Львівського автобусного заводу.

 

Щомісяця журналісти «Капіталу» пропонуватимуть глядачам нове розслідування. Наступною стане історія «Сільмашу» - одного з найбільших у СРСР виробників сільськогосподарської техніки. Далі обіцяють розповісти про долю підприємств «Полярон», «Електрон» тощо.

 

«Народна ревізія капіталу», - таким є головне гасло нової програми. «Хто і за яких умов приватизував заводи-гіганти? Чому не виконано інвестиційних зобов'язань? Що відбувається на цих підприємствах сьогодні? Відповіді на ці запитання і знайдуть журналісти "Капіталу", які змогли зібрати унікальний фактаж: інтерв'ю директорів і працівників підприємств, ексклюзивні документи, унікальне відео, архівні матеріали», - повідомляють у прес-службі.

 

Головне завдання проекту - змусити винних відповісти за знищення промислового потенціалу західного регіону, заявляють на каналі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY