detector.media
11.06.2013 16:46
11-17 червня – реєстрація заявок на участь у семінарі для журналістів з висвітлення політики Східного партнерства
11-17 червня – реєстрація заявок на участь у семінарі для журналістів з висвітлення політики Східного партнерства

20-21 червня ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» в рамках проекту «Підтримка діяльності Національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства» проведе семінар для журналістів з висвітлення політики Східного партнерства.  Навчання пройде за фінансової підтримки Європейської Комісії .

 

Метою семінару є інформування представників ЗМІ про політику Східного партнерства, його особливості, цілі та види діяльності, а також покращення якості матеріалів засобів масової інформації та налагодження співпраці з неурядовими організаціями, експертами, які беруть активну участь у виконанні Національної платформи Східного партнерства Форум громадянського суспільства.

 

Семінар відбудеться у готельно-ресторанному комплексі «Верховина», за адресою Київська обл. (Кільцева дорога), с. Петропавлівська Борщагівка,вул. Петропавлівська 24).   http://hotel-verhovina.com/4/ukr/index.html.

 

Програма передбачає зустріч журналістів з представниками посольств європейських держав в Україні. Також журналісти матимуть можливість поспілкуватися з експертами з питань співробітництва України та ЄС у таких сферах як економка, візова політика, реформи державного управління, захист прав людини, подолання корупції, екологічна політика. Крім цього представники ЗМІ дізнаються, як і де шукати якісну і цікаву інформацію про політику Східного партнерства.

 

Участь у семінарі візьмуть до 30 журналістів регіональних та київських ЗМІ. Лабораторія законодавчих ініціатив забезпечує проживання та харчування учасників.

 

Для участі у семінарі необхідно до 17 червня заповнити онлайн аплікаційну форму.

 

Контактна особа Галина Тищенко, асистент Лабораторії законодавчих ініціатив, e-mail: galina.liashenko@gmail.com, tel:  044 531 37 68.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY