detector.media
11.06.2013 11:59
17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа
17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа

17 червня «Інтерньюз-Україна» запрошує українських редакторів, медіа-менеджерів, власників онлайн-видань взяти участь у майстер-класі польського медіаексперта Пьотра Стасяка (Piotr Stasiak) на тему «Чи виправдовує себе бізнес-стратегія мультимедійних платформ в епоху fusion-журналістики?».

 

Майстер-клас відбудеться у понеділок, 17 червня, з 18.00 до 20.00.

 

Пьотр Стасяк працює продакт-менеджером медіа-холдингу Ringier Axel Springer Poland у Варшаві. Холдинг публікує польські видання Newsweek та Forbes, де пан Стаcяк відповідальний за розвиток цифрового та преміального контенту з метою його інтеграції на мультимедійні платформи.

 

Під час майстер-класу Пьотр Стасяк поділиться досвідом запуску успішних інтернет-проектів в Польщі, своїм баченням розвитку ринку цифрових технологій на найближчі роки та подискутує про варіанти платного контенту для медіа. Майстер-клас пройде в офісі Інтерньюз-Україна за адресою м. Київ, вул. Ризька,15. метро Дорогожичі.

 

Участь у майстер-класі безкоштовна, але передбачає конкурсний відбір. Для реєстрації необхідно заповнити онлайн-заявку  до 15.00 15-го червня. «Інтерньюз-Україна» надасть 10 тревел-грантів для відібраних учасників з регіонів.

 

Результати відбору та підтвердження участі учасники отримають 15 червня о 18.00.

 

Довідка: Пьотр Стасяк працює продакт-менеджером медіа-холдингу Ringier Axel Springer Poland, де відповідає за розвиток цифрового та преміального контенту, зокрема в польських виданнях Newsweek та Forbes. Попередньо працював в Polityka Weekly, де запустив Polityka Cyfrowa - перший повноцінний мультимедійний проект серед польських ЗМІ. Також пан Стасяк є Керівником програм з цифрової журналістики у Collegium Civitas College (Варшава). Має 19 років досвіду в журналістиці й 5 років - в медіа-менеджменті. Одружений, є батьком двох дочок. Улюблене заняття - читати та колекціонувати раритетні книжки.

 

Для подальших довідок контактуйте: Віталій Мороз, керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», моб.063-700-22-66, e-mail: vmoroz@internews.ua , facebook.com/vitaliy.moroz.

 

Зустріч проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» за фінансової підтримки АМР США.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY