detector.media
10.06.2013 18:16
Телеканал «Україна» оголосив в соцмережах конкурс «Моя "Україна"»
Телеканал «Україна» оголосив в соцмережах конкурс «Моя "Україна"»

З 10 червня по 1 серпня на офіційних сторінках каналу «Україна» в соціальних мережах буде проходити конкурс «Моя "Україна"». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Участники конкурсу отнримають можливість заявити про себе, про свої літні подорожі і свою любов до рідної країни.

 

Щоб стати учасником конкурсу, необхідно на сторінці телеканалу в соцмережах опублікувати фото або відео, на яких зображено напис «Україна». Особливою увагою користуватимуться знімки і відео, зроблені під час закордонних подорожей.

 

З робіт, які будуть розміщені в соцмережах, журі обере найкращі і використає у святковому відеоролику телеканалу «Україна» до Дня Незалежності.

 

Також серед учасників конкурсу «Моя "Україна"» будуть розіграні подарунки. Тих, хто їх отримає, визначатимуть випадковим чином за допомогою сервісу Random.org. Перший у списку отримає у подарунок валізу для подорожей Roncato, троє наступних - заохочувальні подарунки.

 

З офіційними правилами конкурсу «Моя "Україна"» можна познайомитися на сайті каналу «Україна» - на сторінці конкурсу «Моя "Україна"». Сторінка у соцмережах, де можна опублікувати свої конкурсні фотографії та відео: www.facebook.com/kanalukraina і http://vk.com/kanalukraina.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY