detector.media
10.06.2013 16:13
12 червня – вебінар «Сьогодні Мультимедіа» за темою «PR все включено: зробити неможливе»

12 червня з 12.00 до 13.30 в прес-студії «Сьогодні Мультимедіа» відбудеться вебінар «PR все включено: зробити неможливе», присвячений питанням постановки завдань і досягнення цілей за допомогою PR-інструментів.

 

Трансляція буде доступна за адресою: http://conferences.segodnya.ua/vebinar_pr.html. Організатори запрошують маркетологів, рекламістів, PR-, HR-і бренд - менеджерів. У вебінарі можна взяти участь безкоштовно, без реєстрації.

 

Запрошені спікери - експерти з великим практичним досвідом роботи в галузі Public Relations:

- Валерій Курейко, генеральний директор компанії Publicity Creating, фахівець з багаторічним досвідом роботи з формування, розвитку і зміцненню репутації компаній і брендів, бізнес-консультант, тренер.

- Руслана Пліс, керуючий партнер Publicity Creating, головний редактор інформаційного сайту Publicity.kiev.ua - фахівець-практик з багаторічним досвідом роботи, розробник методик і технологій в області pr-комунікацій, консультант, тренер, блогер.

 

Під час вебінару спікери розкажуть про місце і роль соціальних мереж в стратегії PR компаній секторів В2В і В2С, а також презентують кілька кейсів з практики Publicity Creating по досягненню наступних цілей клієнтів компанії:

- входження в ТОП-3 ринку (по популярності, репутації);

- лідерство в медіа-рейтингу/рейтингу цитованості брендів в ЗМІ;

- виведення на ринок нових продуктів/послуг;

- гідне представлення компанії/бренду в соціальних мережах;

- формування/зміцнення лояльності партнерів на ринку В2В.

 

Крім того в ході вебінару В. Курейко і Р. Пліс дадуть відповіді на запитання учасників вебінару.

 

Поставити свої запитання можна на сторінці вебінару: http://conferences.segodnya.ua/vebinar_pr.html , або за електронною адресою: press-studio@segodnya.ua . Питання від користувачів соціальної мережі Facebook збираються на сторінці Publicity Creating в Facebook.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY