detector.media
10.06.2013 14:08
10-12 червня презентації документального альманаху «Відкритий доступ» у Харкові, Ізюмі, Полтаві

10 червня в Харкові о 18:00 в Незалежному культурному центрі «Інді» за адресою вул. Чернишевська, 4/6 відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

 

У дискусії візьмуть участь: Дмитро Коновалов, автор фільму «Афганець»; Геннадій Торкоченко і Сергія Черняхова, герої фільму «Афганець»; Аліса Рубан, громадська активістка, партнерство «Новий громадянин»; Наталка Соколенко, журналістка, учасниця руху «Стоп цензурі!».

 

11 червня в Ізюмі о 18:00 у кінотеатрі «Спартак» відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

 

У дискусії візьмуть участь: Наталка Соколенко, журналістка, учасниця руху «Стоп цензурі!»; громадська активістка Аліса Рубан, партнерство «Новий громадянин».

 

12 червня у Полтаві о 18:00 в «Антикафе Посиделки» за адресою вул. Жовтнева, 2 відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

 

У дискусії візьмуть участь: Андрій Куликов, ведучий програми «Свобода слова», ICTV; Сергій Андрушко, журналіст, автор новели «Школа»; Олександр Коршак, герой новели «Школа»; Дмитро Тяжлов, автор новели «У кутку» ; Зоя Шульга, героїня новели «У кутку» ; Наталка Соколенко, журналістка, учасниця руху «Стоп цензурі!»; Аліса Рубан, громадська активістка, парнерство «Новий громадянин».

 

Вхід на презентації вільний.

 

Документальний альманах «Відкритий доступ»  складається з 5 новел: "Межигір'я" (автор - Володимир Тихій), "Афганець" (автор - Дмитро Коновалов), "Школа" (автор - Сергій Андрушко), "Дім з химерами" (автор - Жанна Довгич), "У кутку" (автор - Дмитро Тяжлов).

 

Події зображені в альманасі розгортаються після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

 

«Відкритий доступ» - це хроніки становлення громадянського суспільства, але також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об'єднує - активна громадянська позиція.

Фільм створено за ініціативи ГО «Центр UA» (партнерство «Новий громадянин»).

 

Більш детальна інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

 

З усіх питань слід звертатись до Аліси Рубан - alisa.ruban@gmail.com, (050) 302-94-35.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY