detector.media
05.06.2013 17:38
8 червня – всеукраїнський вітрильний журналістський турнір

Київський міський крейсерський яхт-клуб втретє запрошує журналістів на щорічний «Вітрильний Жур-Тур» (Sail Jour-Tour), що відбудеться 8 червня в Київському міському яхт-клубі за адресою Дніпровська набережна, 12 (м. Осокорки).

 

Журналісти, які акредитуються на цю подію, будуть включені до екіпажів крейсерських яхт та візьмуть участь у вітрильних перегонах.

 

Мета заходу - поширювати інформацію про вітрильний спорт, яхтинг в Україні і світі, привернути увагу до стану Дніпра, хаотичної забудови берегів та проблем подальшого розвитку в столиці України водних видів спорту.

 

Співорганізаторами свята цього року є також Національна спілка журналістів України, Вітрильний крейсерсько-перегоновий союз України та, втретє, Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Цього року організатори перегонів отримали згоду яхтсменів і журналістів у інших вітрильних містах України підтримати «Вітрильний Жур-Тур». Учасники у Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі та інших містах вже згодилися зробити 8 червня святом під вітрилами для себе та своїх читачів, радіослухачів та телеглядачів.

 

Після перегонів відбудеться нагородження переможців та посвята журналістів у яхтсмени. А за два тижні після фінішу капітани яхт визначать переможців творчого турніру на кращий матеріал про яхтсменів та їхні проблеми.

 

8 червня о 10.00 розпочнеться реєстрація учасників і розподіл учасників по екіпажах (за адресою: Дніпровська набережна, 12 (м. Осокорки), Київський міський яхт-клуб. Інструктаж екіпажів об 11.00. Старт перегонів відбудеться рівно о 12.00, фініш заплановано о 15.00. Нагородження переможців має відбутися о 16.00.

 

Акредитація на захід у Києві триває до 17.00 7 червня за телефоном 066-550-7597 або за адресою wladimirow@ukr.net

 

В інших містах - за місцевими оголошеннями.

 

Участь у турнірі лише за акредитацією та за редакційними посвідченнями.

 

 


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY