detector.media
05.06.2013 11:02
«Замочені» стартують на ICTV у червні

Розважальне шоу «Замочені» стартує на ICTV 16 червня. Про це йдеться в анонсі каналу.

 

«Влітку купань та прохолоди забагато не буває. Втім, так здається далеко не всім. З початком пляжного сезону канал ICTV запрошує до спекотної Аргентини, де 20 українських відчайдухів долатимуть всі кола мокрого пекла, - наголошує канал. - Честь української збірної будуть відстоювати 20 сміливців, яких вибрали з 2500 охочих під час всеукраїнського кастингу проекту. Це чоловіки і жінки абсолютно різні за фізичними даними, фахом та характером: бодибілдери та пенсіонери, коротуни і здоровані, моделі і товстуни, завсідники фітнес-клубів і справжні диваки!».

 

Ведучими шоу будуть коміки Єгор Крутоголов та Олександр Бережок, а підтримувати і вболівати за учасників на майданчику буде ведуча Анна «Ахава» Тесленко.

 

Нагадаємо, «Замочені» - це українська версія спортивно-розважального шоу WipeOut. Цього року проект пройде у форматі міжнародної битви між чотирма країнами - Україною, Росією, Казахстаном і Фінляндією.

 

Це вже друга адаптація WipeOut в Україні. У 2010 році формат було реалізовано телеканалом «Інтер» під назвою «Битва українських міст» (БУМ) та «БУМ. Битва слов'ян». Тоді в іграх змагалися команди, що представляли різні українські міста (у першому сезоні) і різні слов'янські країни (у другому сезоні).

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY