detector.media
04.06.2013 13:24
До 20 червня – прийом заявок на тренінг «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації»

Інститут розвитку регіональної преси запрошує журналістів з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Полтавської та Кіровоградської областей для участі в тренінгу «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації», що відбудеться 11-12 липня у Запоріжжі.

 

Представники інших областей також можуть надсилати анкети - такі заявки будуть розглянуті за умови наявності вільних місць. Група учасників формується на конкурсних засадах. Організатори повідомлять запрошених учасників про участь до 26 червня 2013 року.

 

Мета тренінгу: участь у тренінгу надасть журналістам можливість краще зрозуміти методологію роботи в умовах конвергентних ЗМІ, можливості, що створюють сучасні медіа для журналістів та оволодіти конкретними прикладними навичками зі створення та розміщення мультимедійних журналістських матеріалів на різноманітних медіа-платформах.

 

Програма тренінгу на сайті ІРРП.

 

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

 

Для участі в тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку до 18:00 20 червня 2013 року.

 

Із запитаннями слід звертатися на irrp.org.ua@gmail.com або за номером 067-547-22-33.

 

Інформація про тренерів:

 

Олег Хоменок, старший радник з питань медіа Internews Network, медіа-тренер. Є сертифікованим медіа-консультантом та тренером з журналістики з багаторічним досвідом у медіа-галузі, автором кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці. Він працював журналістом та редактором у кількох газетах та інформагентствах, очолював прес-службу Кримського парламенту у 1994-1997 роках, був регіональним кореспондентом Європейського медіа-інституту, став директором Кримського прес-центру IREX ПроМедіа у 1997 році і радником з питань друкованих ЗМІ IREX У-Медіа з 2005 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY