detector.media
03.06.2013 15:14
«Футбол» покаже фільм власного виробництва про Євро-2012

8 червня канал «Футбол» покаже документальний проект власного виробництва «Євро-2012: наш досвід». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вийде о 21.10.

 

За інформаціє каналу, у проекті використані ексклюзивні кадри про перебіг чемпіонату та найвизначніші моменти: перемога над шведами, небувала злива на «Донбас Арені», фатальна помилка арбітра у поєдинку з англійцями тощо.

 

Документальний фільм пропонує глядачам погляд за лаштунки телебачення у період турніру Євро-2012 в Україні. Ексклюзивні кадри дозволять згадати головні моменти чемпіонату та пережити хвилюючі емоції під час матчів національної збірної. І це лише частина того, про що розповідається у фільмі.

 

Глядачі побачать Олександра Денисова, Івана Греська, Юрія Розанова, Віктора Вацка, Василя Уткіна, Леоніда Кравчука, Євгена Левченка, Олега Блохіна, Ганну Безсонову, Іришу Блохіну, а також футболістів: Вітора Байю, Жан-Марі Пфаффа, Марселя Десаї, Едгара Давідса та інших. Герої поділяться своїми враженнями про те, як в екстремальних умовах чемпіонату Європи створювався унікальний для України телепродукт.

 

«"Євро-2012: наш досвід" - перший документальний фільм телеканалу "Футбол". Чемпіонат став історичною подією для країни, і ми раді, що були частиною цього грандіозного дійства. Трансляція Євро-2012 - справжній виклик для нашої команди, з яким ми успішно впорались. Про це і розповість документальний проект», - зазначив шеф-продюсер телеканалу «Футбол» Іван Гресько.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY