detector.media
31.05.2013 17:45
ICTV запускає шоу «Легкі гроші»
ICTV запускає шоу «Легкі гроші»

Телеканал ICTV запускає розважально-гумористичне шоу «Легкі гроші». Прем'єра вийде в ефір 9 червня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучі програми Анна «Ахава» Тесленко та Григорій Герман на вулицях міста шукатимуть людей, охочих за гроші виконувати різні завдання.

 

«На що ви готові заради грошей? Випити пляшку олії? А може, зголити брови? ICTV покаже, чим готові пожертвувати українці заради швидкого заробітку», - анонсує прес-служба.

 


 

«Є люди, які просто хочуть, щоб їх показали по телевізору, - розповідає Анна Тесленко. - Ще більшим мотиватором стають гроші. Але чи не найбільшою причиною участі у такому шоу, як наше, є те, що людям просто цікаво, на що вони власне здатні. Адже у звичайному житті немає такої перевірки, нікому на думку не спаде, що можна піти в аптеку, купити риб'ячого жиру і вихлебтати всю пляшечку. А тут є шанс спробувати, перевірити себе».

 

На думку Григорія Германа, насправді людям потрібні яскраві емоції, яскраві моменти в житті, які потім буде приємно згадувати - навіть, якщо це будуть спогади, про які не можна розповідати дітям.

 

Новий проект виходитиме щонеділі о 10:30.

 


 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY