detector.media
31.05.2013 11:36
До НАМ увійшли нові члени
До НАМ увійшли нові члени

До Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) увійшли чотири нових члени. Таке рішення асоціація прийняла 30 травня на загальних зборах. Про це «Детектор медіа» повідомила виконавчий директор НАМу Катерина М'ясникова.

 

Серед них - ТРК «Атлант-СВ» із Сімферополя (телеканал ATR, радіо «Мейдан», дитячий канал Lale), телеканал ТВА (Чернівці), «Галичина» (Івано-Франківськ) та «Екран» (Джанкой).

 

«Цього року ми втратили декілька маленьких продакшн-студій. Загалом за рік зазвичай до асоціації вступає 4-6 нових компаній», - зазначила пані М'ясникова.

 

На сьогодні членами асоціації є 67 компаній, які представляють 124 теле- і радіоканали.

 

Окрім цього на зборах розглядались питання нової редакції закону «Про телебачення та радіомовлення», зокрема положення щодо отримання ліцензій на мовлення на основі аукціону замість конкурсів, які на сьогодні проводить Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

Ще одним питанням, яке розглядалось на зборах, було висунення кандидатури в члени Нацради. «Обговорювалася частина кандидатур з правління асоціації. Частина кандидату - це ті, кого називав Микола Томенко: Дмитро Котляр, Ольга Герасим'юк та інші. Єдиного рішення зараз немає. До 7 червня в електронному форматі члени асоціації висуватимуть кандидатури. Після того буде голосування та визначення кандидатур, які асоціація презентуватиме далі», - зазначила пані М'ясникова.

 

Ці питання члени НАМу будуть голосувати дистанційно, результати будуть відомі всередині червня.

 

Також на зборах був прийнятий звіт дирекції. Змін у складі дирекції не відбулось.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY