detector.media
24.05.2013 12:25
Канали «1+1 медіа» отримали статус верифікованого постачальника контенту YouTube
Канали «1+1 медіа» отримали статус верифікованого постачальника контенту YouTube

Першими в Україні після сторінки Google на YouTube статус верифікованої сторінки отримала група «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Ключові сторінки групи (канали «1+1», «ТСН», «ТЕТ») отримали спеціальний символ на підтвердження достовірності, правовірності та ексклюзивності відео-контенту, яким володіє та який розміщує група. Дана опція знаходиться на даний час на бета-тестуванні і буде доступна для інших як корпоративних, так і персональних сторінок найближчим часом.

 

Група «1+1 медіа» представлена на YouTube з 2009 року. Наразі сумарна кількість переглядів на сторінках групи становить 10 млн. щомісячно.

 

«Наприкінці 2012 року ми визначили роботу з YouTube як один із стратегічних напрямків розвитку присутності в інтернеті 1+1 медіа. Зараз наша група представлена в YouTube 14-ма каналами різних напрямків. За цей час наші канали стали лідерами в данному сегменті. Так, канал ТСН має найбільшу кількість підписників серед українських ЗМІ, а канал «Проспорт» є найпопулярнішим серед спортивних каналів України», - прокоментував новину Вадим Осадчий, керівник департаменту інтернет-проектів «1+1 медіа».

 

«Також ми провели декілька надзвичайно вдалих спортивних онлайн-трансляцій в рамках наших каналів, відвідуваність яких стала рекордною для українського YouTube. Ми плануємо і надалі активно розвивати свою присутність на платформі YouTube і віримо в те, що це допоможе нам якнайефективніше взаємодіяти із нашою аудиторією!», - упевнений пан Осадчий.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY