detector.media
23.05.2013 11:00
ТВі запустить проекти за участю Чубая та Бондаря, Мухарського та Скуратівського
ТВі запустить проекти за участю Чубая та Бондаря, Мухарського та Скуратівського

Найближчим часом канал ТВі має намір запустити нові авторські проекти за участю українських музикантів, поетів, публіцистів та істориків. Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав новий генеральний директор ТВі Артем Шевченко.

 

За його словами, незабаром на каналі вийде програма про сучасне мистецтво «Зелена лампа» за участю актора та музиканта Антона Мухарського.

 

Також  поет і публіцист Андрій Бондар робитиме разом із музикантом Тарасом Чубаєм програму «Ч/Б» - про речі, які потребують переосмислення у сучасному світі.

 

Окрім цього як звертає увагу Артем Шевченко,  в ефірі буде «справжній діамант у цій короні розумного, інтелектуального телебачення» - цикл авторських історико-культурних програм Вадима Скуратівського, українського історика, літературознавця, мистецтвознавця, вченого-енциклопедіста, професора та академіка Національної академії мистецтв України.

 

Також свій вихід відновить програма гумористичних підсумкових новин «Шалений тиждень». Цей проект, за словами Артема Шевченка, «був закритий при Кагаловському».

 

«Сьогодні він (Костянтин Кагаловський - ТК) назвав наші нові проекти «імітацією низької якості». Хоч порядніше було б просто промовчати, адже серед «імітацій» - повернення в ефір програм, закритих за наполяганнями Кагаловського, який напередодні запланованого продажу ТВі усіма силами «оптимізовував» телеканал, закриваючи справді цікаві та яскраві проекти», - сказав новий керівник ТВі. 

 

При цьому пан Шевченко закликав колег-журналістів д приєднатись до команди ТВі.

 

Нагадаємо, ТВі вже заявляв про запуск низки нових проектів: «Приватні новини»«Спорт на ТВі»«Відверто з Віталієм Портнковим»,  Homo Sapiens та «Ґран-Прі» , а також оновив програму «Сьогодні про головне» з ведучими Юлією Литвиненко та Єгором Чечериндою.



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY