detector.media
22.05.2013 19:03
Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів
Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення доповнила перелік іноземних каналів, адаптованих до норм чинного вітчизняного законодавства, 8 мовниками.  Таке рішення регулятор прийняв  під час засідання 22 травня, повідомляє прес-служба.

 

До списку додано великобританські музичні телеканали «MTV Live HD Euro», «MTV Ніts», «MTV Dance», «MTV Rocks» та чеські музичні телеканали «VH 1 European», «VH 1 Сlassic».

 

Програми з обмеженим доступом - відсутні, мова англійська. Спосіб поширення сигналу - кодований.  Реклама чи інша комерційна інформація, розрахована на територію України, - відсутня.

 

Також до переліку адаптованих увійшли російський телеканал фільмопоказу «Мир сериала» та російський музичний мовник «Музыка Первого». Мова російська, обсяг мовлення - 24 години. У програмі відсутні передачі еротичного й сексуального змісту, зі сценами надмірного насилля чи жахів.  Спосіб поширення сигналу - кодований. Реклама у програмах телеканалів відсутня.

 

Також було доповнено інформацію щодо порядку ретрансляції програм «Eurosport» та «Eurosport 2» Ці програми можуть транслюватися в різних форматах - SD та HD.

 

Загалом  до Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», внесено 178 програм іноземного виробництва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY