detector.media
22.05.2013 18:58
Канал «1+1» почав знімати скетчком «В мережі» за оригінальним форматом
Канал «1+1» почав знімати скетчком «В мережі» за оригінальним форматом

В травні телеканал «1+1» розпочав зйомки скетчкому «В мережі» за власним форматом. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Головною темою скетчів є усе, пов'язане із сучасними технічними приладами, гаджетами.

 

«Формат шоу - оригінальний, український. Основний склад сценаристів - українські автори, хоча, є ще і росіяни, і білоруси. Глядачі зможуть побачити новий скетчтком вже у вересні. Серіал "В мережі" показуватимуть по п'ятницях після "Вечірнього кварталу"», - сказав продюсер скетчкому Володимир Литвинов.

 

Режисер нового серіалу - Андрій Осмоловський, продюсер - Володимир Литвинов. В головних ролях знялись українські актори: Назар Задніпровський, Любава Грешнова, Яна Глущенко, Олександр Ярема та ін.

 

За словами режисера шоу Андрія Осмоловського, скетчком виходитиме не лише на каналі «1+1», а й на російському телебаченні. Серіал розрахований на соціально активну аудиторію віком 18-35 років.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал «1+1» розпочав зйомки нового українського скетч кому «В мережі» 14 травня. Продакшин групи «1+1» також готується до зйомок серіалу за сюжетом з української історії.

 

Дар'я Борковська для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY