detector.media
18.05.2013 09:27
Шустер не запросив Власенка, аби не перетворювати ток-шоу на судове засідання
Шустер не запросив Власенка, аби не перетворювати ток-шоу на судове засідання
На «Шустер live» не запросили керівника групи захисту Юлії Тимошенко Сергія Власенка, щоб не втручатися в судовий процес. Про це 17 травня в ефірі ток-шоу на телеканалі «Інтер» сказав ведучий Савік Шустер.
  
«Ми не можемо бути судом. Тут суд не може відбуватися. Ми можемо обговорювати рішення суду в цій студії, але не процес. Політичні аспекти – звичайно. Все, що стосується Європи, України, як на це дивиться Європа, США, Росія – так. Але втручатися в процес ми не маємо права», - прокоментував ведучий.
 
Також він додав: «Якби ми запрошували адвокатів, мали би запросити суддю, прокурорів і Кириченко ще раз на відеоконференцію. Я не думаю, що це реально і що це потрібно країні, в першу чергу».
 
Як повідомляла «Детектор медіа» 17 травня, коли стало відомо, що пана Власенка не запросили на випуск «Шустер live», присвячений, в тому числі, справі вбивства депутата Євгена Щербаня, представники ВО «Батьківщина» заявили що керівник групи захисту оголошений пресоною нон-грата у «Шустер Live». 
 
Раніше Громадська Рада, яка завершила свою співпрацю з телеканалом «Інтер», заявила, що програма «Шустер Live» маніпулює добіркою тем і складом запрошених на програму учасників.

«Детектор медіа»
Фото - http://greatukrainians.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY