detector.media
17.05.2013 19:11
Інтернет-видання NEWSru.ua працює з новим дизайном та функціоналом

Сьогодні, 17 травня, інтернет-видання NEWSru.ua запрацювало в оновленому дизайні та функціоналі. Про це повідомляє «Медіа-Бізнес».

 

Дизайн сайту було змінено з метою інтегрувати сайт під нове програмне забезпечення. За словами головного редактора ресурсу Ольги Лень, читачі зможуть швидше відкривати сайт, адже нове програмування забезпечить роботу ресурсу при високих навантаженнях.

Зміна  дизайну NEWSru.ua  стане  випробувальним майданчиком для змін у дизайні російського та ізраїльського сайтів newsru.com та newsru.co.il.

 

 «На базі українського сайту ми вирішили зробити щось типу випробувального майданчику для загального редизайну всіх трьох базових сайтів (newsru.com, newsru.co.il). Завдання ускладнюється тим, що новий дизайн має інтегрувати в собі і старі новини, і архів сайту», - прокоментувала  Ольга  Лень.

 

В рейтингу українських сайтів компанії  Bigmir.net в категорії ЗМІ та періодика,  сайт NEWSru.ua  займає  місця у діапазоні від 18 до 32 стрічки. Станом на 17 травня сайт знаходиться на 27 місці за відвідуваністю.

 

Сайт NEWSru.ua почав працювати  у квітні 2007 року,  онлайн-ресурс належить російському Інтернет-бренду NEWSru.сом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY