detector.media
17.05.2013 10:56
Канал «НЛО. TV» починає промо-кампанію у кав’ярнях «Кофе Хауз»
Канал «НЛО. TV» починає промо-кампанію у кав’ярнях «Кофе Хауз»

Для літнього промо телеканал «НЛО TV» запустив in-door-кампанію, яка триватиме до 4 вересня. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Промоція передбачатиме створення  напою «Мохіто  НЛО. TV», який пропонуватимуть користувачам у  кав'ярнях «Кофе Хауз» у Києві.

 

«Фірмовий коктейль "Мохіто НЛО. TV", є частиною промо-кампанії, яка складається з кольорових буклетів із інформацією про серіали, фільми та шоу телеканалу (буклети розміщуються на інфо-стійках в мережі кав'ярень ), брендованих пірамідок (розміщуються на столах у  кав'ярнях ), а також презентаційного промо-ролика телеканалу "НЛО. TV", який транслюватиметься на екранах в  кав'ярнях , - йдеться у повідомленні каналу.

 

Улітку телеканал також запропонує глядачам низку розважальних програм та серіалів.

 

«Розважальне меню, яке "НЛО. TV" представляє в ефірі - це і комедійні stand-up шоу ("Сміх без правил", "ComedyClub", "ComedyWoman"), і прем'єрні російські та західні серіали ("Універ. Нова общага", "Успіх", "Форс-Мажори", "Молоді татусі"), ексклюзивні покази фільмів ("Джонні Д.", "Кораліна в країні кошмарів", "Безславні виродки") та багато іншого», - повідомляє мовник.

 

Нагадаємо, канал «НЛО. TV» у 2011 році переміг у конкурсі на вільні місця в загальнонаціональних цифрових мультиплексах МХ-2 та МХ-3. У лютому 2012 року розпочав  тестове мовлення. У лютому поточного року канал отримав ліцензію на супутникове мовлення. 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY