detector.media
16.05.2013 15:47
З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»
З 24 по 26 травня – медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ»

З 24 по 26 травня у Черкаській області пройде медіа-школа «Висвітлення сільського життя у ЗМІ», інформує НСЖУ.

 

До участі у медіа-школі  запрошуються молоді журналісти, в тому числі громадські журналісти, автори блогів, які зацікавлені в об'єктивному висвітленні подій сільського життя в Україні в засобах масової інформації.

 

Організатор навчання - Ресурсний центр АНГО, м. Черкаси. Партнером виступає Національна спілка журналістів України (НСЖУ).

 

Захід передбачає навчальні сесії від медіа-тренерів та експертів, а також прес-тур, в ході якого учасники відвідають різноманітні організації, що займаються розвитком сільських громад та громад малих міст у Черкаській області.

 

Зокрема, планується відвідання сіл Худяки, Боровиця, Чубівка, Суботів, хутора Буда, міст Черкаси, Кам'янка, Сміла, Чигирин.

 

Під час медіа-сесій учасники зможуть підвищити свій професійний рівень та отримати знання стосовно проведення журналістських розслідувань з проблемних питань на селі, взаємодії громади і ЗМІ, розвитку туристичної привабливості сільської громади тощо. Також передбачається практикум з написання статей на сільську тематику.

 

Навчання під час медіа-школи проводитимуть: Сергій Томіленко, перший секретар Національної спілки журналістів України, засновник і керівник проекту Procherk.info; Наталія Соколенко, тележурналіст, тренер, учасниця журналістського руху «STOP ЦЕНЗУРІ!»; Вікторія Кузьміна, директор Черкаського жіночого центру, головний редактор журналу «Я - жінка»; Ігор Чекаленко, сільський голова с.Хацьки, блогер, в минулому головний редактор газети «Місто».

 

Навчання у медіа-школі безкоштовне. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами, харчуванням та проживанням під час навчання в агросадибах та повертають витрати на проїзд.

 

Захід організовано за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США.

 

Заявки на участь у заході приймають за адресою: asim@uch.net до 17 травня. Телефон для довідок: (0472) 37-00-75.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY