detector.media
16.05.2013 13:14
Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського
Альтман заявляє, що англійський суд не приймав рішень на користь Кагаловського

Олександр Альтман, бенефіціар компанії Balmore Invest Limited, який називає себе кінцевим власником каналу ТВі, заявляє, що інформація про прийняття рішення Високим судом Англії за позовом Костянтина Кагаловського та компанії Wilcox Ventures LTD про заборону компанії Balmore Invest Limited проводити діяльність з акціями компанії «Медіа Інфо» (власник 100% ТОВ «ТРК "Телерадіосвіт"» (телеканал ТВі) не відповідає дійсності.  Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

«Такий позов від Кагаловського та компанії Wilcox Ventures існує. Проте ніякого рішення Високий суд Англії щодо цього позову не прийняв», - зазначив пан  Альтман.

 

Також, за інформацією прес-служби ТВі, Костянтин Кагаловський був змушений внести заставу у розмірі еквівалентному 500 тис. доларів США для початку судового розгляду.

 

«Причиною цього, в тому числі, стала відсутність доказів стосунку Кагаловського до компанії Wilcox Ventures LTD. У своєму зверненні до суду Кагаловський зазначив, що поки не може довести свій стосунок до цієї компанії, але зробить це пізніше. При цьому раніше Кагаловський неодноразово публічно наголошував, що є власником компаній, що володіють ТВі», - наголошує прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, нещодавно колишній керівник прес-служби ТВі Лана Самохвалова повідомила, що Високий суд Англії заборонив компанії Balmore Invest Limited проводити будь-які угоди, передавати третім особам, номінальному утримувачу, агенту, закладати акції української компанії «Медіа інфо», які можуть призвести до втрати прямого та постійного контролю над цими акціями.

 

Швидше за все мова йде про проміжне рішення суду для забезпечення позову.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY