detector.media
15.05.2013 12:36
20 травня - семінар «Реформа українського законодавства щодо телерадіомовлення: виклики та рішення в контексті європейських стандартів»

Проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» проведе експертний семінар «Реформа українського законодавства щодо телерадіомовлення: виклики та рішення в контексті європейських стандартів», що відбудеться  у понеділок, 20 травня.

 

Час заходу - з 10.30 до 15.30 (початок реєстрації о 9.30). Місце проведення - у конференц-залі готелю «Президент» за адресою: м.Київ, вул. Госпітальна, 12, секція АС.

 

До участі у семінарі запрошуються представники професійних об'єднань мовників, громадських організацій та експертів, що працюють у галузі телерадіомовлення, медіа-юристів.

 

Учасники семінару матимуть можливість обговорити з міжнародними експертами Ради Європи  найбільш актуальні питання нової редакції Закону України «Про телебачення і радіомовлення», що розробляється робочою групою при Комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, зокрема процедуру ліцензування, положення щодо «універсальної послуги», ліцензування супутникового мовлення, можливі підходи щодо регулювання контенту згідно з європейськими стандартами.

 

До дискусії запрошуються також представники мовників, кабельних операторів та супутникових платформ, галузевих об'єднань, громадських організацій та медіа-експерти.

 

В семінарі братимуть участь міжнародні експерти Ради Європи Ів Саломон та Стівен Віттл. Пані Саломон є консультантом з питань медіа та регуляторної політики, у минулому була Секретарем Правління Офісу з питань комунікацій Великобританії (регуляторного органу у галузі зв'язку та аудіовізуальних медіа), незалежним Головою правління Фонду спостереження за контентом в мережі Інтернет, автором спільних рекомендацій ЮНЕСКО/ Асоціації Телерадіомовників Британської Співдружності щодо регулювання телерадіомовлення.  Стівен Віттл є фахівцем  з питань медіа-етики та медіа-регуляції, колишнім Головою Комітету із стандартів телерадіомовлення, контролером редакційної політики  BBC.

 

Організатори просять підтвердити свою участь до 18.00 17 травня  асистентові проекту Анні Дмитрук Anna.DMYTRUK@coe.int; тел: 303 99 14 (107)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY