detector.media
14.05.2013 19:23
Новий канал з нагоди ювілею викладе на сайті архів: перші ефіри Таран і Єфросиніної з Горбуновим
Новий канал з нагоди ювілею викладе на сайті архів: перші ефіри Таран і Єфросиніної з Горбуновим

Новий канал з нагоди свого 15-річчя запустить спеціальний розділ на сайті novy.tv, присвячений 15 рокам роботи. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший прямий ефір Нового каналу відбувся 15 липня 1998 року. Кожен рік мовлення відобразиться в окремій сторінці: програми, обличчя каналу, улюблені серіали.

 

У відеорозділі буде можливість згадати перший прямий ефір країни, який вела Ліда Таран, масштабні концерти на головній площі столиці України, веселі моменти, застереження, випадкові падіння ведучих і багато іншого. Для шанувальників «Підйому» Новий підготував особливий сюрприз - перший ефір проекту з юною Машею Єфросиніною та її партнером Юрою Горбуновим.

 

У фоторозділі будуть зібрані знімки зі знімальних майданчиків шоу, серіалів власного виробництва. Шанувальники побачать, якими сьогоднішні суперзірки приходили працювати на Новий, і як вони виглядають зараз.

 

Також за ці 15 років змінювався логотип, заставки, графіка Нового каналу. Ці метаморфози теж можна буде побачити на офіційній сторінці каналу. А зірки Нового обов'язково поспілкуються онлайн на форумі novy.tv, обіцяють у прес-службі.

 

До Дня народження канал оновить ефірну графіку. А ведучі Нового різних часів підготують музичний сюрприз - хіт, який очолював музичні чарти в 1998 році. Канал уже веде переговори зі своїми колишніми ведучими: Лідією Таран, Андрієм Доманським, Юрієм Горбуновим, Сніжаною Єгоровою, Дашею Малаховою, Ольгою Поляковою, Світланою Лободою, Славою Фроловою, Олегом Панютою, Андре Таном, Степаном Казаніним, Анною Седоковою й іншими. Глядачі побачать і сьогоднішніх зірок Нового: Машу Єфросиніну, Олександра Педана та Сергія Притулу, Ольгу Фреймут, Діму Коляденка, Сашу Єгорову, Андрія Шабанова, Анастасію Касілову, Ірину Волкову й Анну Жижу, Олександра Скічка, братів Борисенків та інших.

 

У свій День народження Новий канал також обіцяє конкурси та розіграші для прихильників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY