detector.media
14.05.2013 18:33
«Територія обману» Душки повертається в ефір в оновленому форматі
«Територія обману» Душки повертається в ефір в оновленому форматі
Відтепер це буде один 45-ти хвилинний фільм, присвяченій одній з побутових проблем

15 травня о 22.10, у середу, на «1+1» стартує новий сезон програми споживацьких журналістських розслідувань Олексія Душки «Територія обману». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Після канікул програма вийде в оновленому форматі: відтепер це буде один 45-ти хвилинний фільм, присвяченій одній з побутових проблем, а автор програми Олексій Душка буде з'являтися в стендапах з місця розслідувань.

 

«Ми й надалі будемо досліджувати споживацькі ринки, товари та послуги. З'ясовувати, де й на чому нас дурять. «Територія обману» покликана підвищити загальну споживацьку культуру та обізнаність людей про якість продукції, з якою вони стикаються щодня, змусити наших виробників виготовляти якіснішу продукцію, а відповідні органи - контролювати це. Новий формат дозволить більш глобально та повніше розкрити тему дослідження. Також ми приділятимемо більше уваги практичним порадам: що саме варто купувати, що - ні, на що звертати увагу, а чого - остерігатися, і як правильно відстоювати свої права споживача», - розповів про новий сезон автор та ведучий «Території обману» Олексій Душка.

 

У першому випуску «Територія обману» обіцяє розповісти глядачам всю правду про м'ясо. «Журналісти "Території обману" влаштувалися на м'ясокомбінат - і покажуть процес зсередини», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Незабаром в ефір також вийдуть розслідування «Території обману» про техніку і про небезпеки ремонту.

 

Програма, вироблена Департаментом журналістських розслідувань «1+1», виходитиме щосереди о 22:10.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY