detector.media
14.05.2013 13:55
Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник
Гендиректором «Торсата» став Анатолій Сальник
Анатолія Сальника призначено генеральним директором компанії «Торсат» (Inter Media Group). Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».
 
Таке рішення керівництво медіагрупи прийняло у зв'язку з розширенням завдань, поставлених перед компанією. 

«"Торсат" займатиметься питаннями розповсюдження телеканалів Inter Media Group в ефірі, мережах кабельного і мобільного телебачення, з використанням технології IPTV і OTT, а також супутникового розповсюдження та взаємодії з DTH-платформами»,  - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Екс-директор компанії «Торсат» Володимир Масарік продовжує виконувати свої обов'язки у складі керівництва компанії на посаді виконавчого директора. Пан Масарік працює в компанії «Торсат» з 2003 року. Обіймав посади менеджера із зовнішньоекономічної діяльності, керівника відділу зовнішньоекономічної діяльності, заступника директора компанії та директора компанії.
 
Нагадаємо, Анатолій Сальник очолював  компанію «Торсат» з 1998 по лютий 2012 року. До цього проходив службу в Збройних силах на різних посадах, вийшов у відставку у військовому званні полковника.  У листопаді минулого року пана Сальника було призначено  радником  голови Правління ПрАТ «Телеканал «Інтер».

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY