detector.media
13.05.2013 13:34
16 травня – вебінар ІРРП «Професійні стандарти якісної журналістики»

16 травня о 12.00 відбудеться вебінар для журналістів та студентів факультетів журналістики «Професійні стандарти якісної журналістики». Про це повідомляє ІРРП.

 

Доповідачем вебінару буде  Валентина Самар - медіа-тренер, шеф-редактор онлайн-видання «Центр журналістських розслідувань». Також пані Самар є кореспондентом тижневика «Дзеркало тижня», керівником проекту журналістських розслідувань ІПЦ (телепрограма «Питання національної безпеки» та Інтернет-видання www.investigator.org.ua), головою правління ГО «Інформаційний прес -центр».

 

Тривалість вебінару: 1,5-2 години. Щоб стати учасником вебінару, потрібно до 16.00 14 травня надіслати анкету-зявку  з позначкою «Участь у вебінарі» на AFJ_2001@ukr.net.

 

Анкета учасника:

- ПІБ
- Назва організації посада
- Місто область
- Контактна інформація (мобільний телефон, e-mail)
- Чому ви хочете взяти участь у вебінарі?

 

Щоб взяти участь, необхідно мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом та колонки (навушники). Участь у вебінарі безкоштовна.

 

Вебінар проводиться в рамках проекту «Підвищення відповідальності журналістів і медіа через покращення медіаграмотності населення та активізації впливу НДО і суспільства», підтриманого Українським медіа-проектом (У-Медіа) Інтерньюз Нетворк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY