detector.media
13.05.2013 13:06
16 травня – вебінар ІРРП «Які таємниці передбачає чинне законодавство»

16 травня о 13.00 відбудеться вебінар для журналістів «Які таємниці передбачає чинне законодавство», організований Інститутом розвитку регіональної преси.  Про це повідомляє прес-служба ІРРП.

 

Програма вебінару: 

- Які таємниці захищає закон?

- Порядок віднесення інформації до таємної.

- Випадки, коли громадськість може вимагати оприлюднення таємниць.

- Відповідальність за поширення таємниць.

- Коли журналіст звільняється від відповідальності за поширення таємниць.

 

Вебінар триватиме близько 1,5-2 годин.

 

Проводитиме вебінар Людмила Панкратова - медіа-юрист, медіа-тренер. Пані Панкратова має десятирічний досвід адвоката з питань трудового, комерційного права, інформаційних спорів та захисту прав людини. Також має великий досвід тренерської роботи, провела більше 100 семінарів, тренінгів, конференцій, круглих столів для журналістів, юристів та суддів України з питань міжнародних стандартів свободи слова.

 

Людмила Панкратова веде справи у Європейському суді з прав людини, спільно з юристами Л.Опришко та О.Бурмагіним у рамках діяльності ІРРП надає правову допомогу журналістам. У співпраці з Л.Опришко виграла справу «Газета «Україна-Центр» проти України» в Європейському суді з прав людини.

 

Участь у вебінарі безкоштовна. Для участі у необхідно: мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом, колонки (навушники).

 

Учасникам також  необхідно заповнити онлайн-анкету до 15 травня 2013 року (до 13.00 години). Усім зареєстрованим учасникам 15 травня буде надіслане гіперпосилання на вікно вебінару.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY