detector.media
13.05.2013 10:42
«50 відтінків сірого» може зняти режисер «Анни Кареніної»

Universal і Focus Features розглядають британського режисера Джо Райта в якості потенційного режисера екранізації роману Е. Л. Джеймс «50 відтінків сірого» («50 Shades of Grey»). Про це пише Лента.ру с посиланням на джерела видання Variety.

 

Угоду між кінематографістом і компаніями поки не укладено, проте одне з джерел стверджує, що саме Джо Райт є основним претендентом на режисерське крісло. Коментарів від представників Universal і Focus Features поки не надходило.

 

Екранізувати роман хоче також Гас Ван Сент («Розумник Уілл Хантінг», «Харві Мілк»). Режисер навіть екранізував епізод з «50 відтінків сірого», щоб показати свою зацікавленість у роботі над заснованим на книзі фільмом.

 

Роман «50 відтінків сірого», що розповідає про стосунки схильного до домінування мільярдера Крістіана Грея і студентки Анастейші Стіл, був опублікований в 2011 році. За першою частиною вийшли два продовження, видані в 2012-му. У тому ж році зайшла мова про екранізацію роману. Передбачається, що автора твору виступить в якості одного з продюсерів фільму.

 

Останньою завершеною режисерською роботою Джо Райта є стрічка «Анна Кареніна», головні ролі в якій виконали Кіра Найтлі, Джуд Лоу і Аарон Тейлор-Джонсон. Фільм удостоївся «Оскара» за костюми.

 

Джо Райт поставив стрічки «Гордість і упередження», «Спокута», «Соліст» і «Ханна. Ідеальна зброя».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY