detector.media
12.05.2013 14:17
У Севастополі невідомі підпалили машину редактора інформагентства «Новый Регион-Киев»
У Севастополі невідомі підпалили машину редактора інформагентства «Новый Регион-Киев»

У ніч на суботу, 11 травня, невідомі скоїли підпал автомобіля редактора київського підрозділу регіонального інформаційного агентства «Новый Регион» Сергія Степанова. Про це повідомляє саме видання.

 

Інцидент стався в Севастополі, куди Сергій Степанов приїхав з родиною погостювати до батьків. Після підпалу у дворі будинку, де стояла машина, зареєстрована на дружину журналіста, пролунав гучний хлопок, який почув сусід-автомобіліст. Швидко зреагувавши, він погасив полум'я за допомогою вогнегасника.

 

Міліція, що прибула на місце інциденту, виявила джерело займання - закладені під ліве переднє колесо дерев'яні палиці з папером, облиті запальною рідиною. Виявлені під машиною дрова і папір були вилучені правоохоронцями в якості речових доказів.

 

У редакції «Нового Региона» не виключають, що надзвичайна подія пов'язано з журналістською діяльністю - на лобовому склі авто знаходилася прес-карта, яку могли бачити зловмисники.

 

Гендиректор РІА «Новий Регіон» Олександр Щетинін заявив, що напередодні агентство опублікувало серію критичних резонансних матеріалів - наприклад, про поїздку Віктора Януковича до Криму, висунення в депутати олігарха Вадима Новинського, оприлюднило відомості нардепа Володимира Ар'єва про причетність харківського мільйонера Сергія Курченко до рейдерського захоплення будиночка київської вчительки Ніни Москаленко. У Севастополі, де стався інцидент, агентство також часто критикує місцеві влади, зазначив керівник «НР».

 

«Детектор медіа»

Фото - Новый Регион

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY