detector.media
07.05.2013 22:53
Березовського поховають 8 травня

Похорон Бориса Березовського відбудеться у середу близько 13:30 за лондонським часом (15:30 за київським) на одному із кладовищ графства Суррей. Про це повідомляє РИА «Новости» з посиланням на зятя Бориса Березовського Єгора Шуппе.

 

«Родині вдалося подолати всі труднощі. Похорон буде завтра. Час поки уточнюється, швидше за все, це буде 13.30. Не в Лондоні, за містом, в графстві Суррей», - сказав він.

 

«На ньому будуть присутні практично всі, хто висловлював співчуття і виявляв бажання приїхати. Звичайно, це сімейна подія, але йдеться про історичну особу», - наголосив він.

 

Шуппе додав, що журналістів на церемонію не запрошуватимуть: «Дайте нам його поховати».

 

Похорон Березовського пройде не на кладовищі Бруквуд. За словами представника кладовища, на завтра у них не заплановано ніяких церемоній.

 

Спочатку похорон Бориса Березовського планувалося провести 6 травня, цю дату підтвердила поліція округу Темз-Веллі, але церемонію перенесли.

 

Нагадаємо, 67-річний олігарх пішов із життя 23 березня 2013 року за нез`ясованих обставин. Тіло Бориса Березовського без ознак життя знайшов його охоронець в будинку бузнесмена, що в містечку Аскот неподалік від Лондон. На місці смерті було знайдено шарф. У результаті розтину у бізнесмена виявили зламане ребро. За однією з версій поліції, смерть російського настала від причин, що відповідають повішенню. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY