detector.media
03.05.2013 14:17
Азаров вважає, що в Україні багато ЗМІ, які відкрито критикують Януковича

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що в Україні існує чимало засобів масової інформації, які відкрито критикують президента Віктора Януковича.

 

Про це він заявив в інтерв'ю німецькому виданню Badische Zeitung, пише «Тиждень.ua».

 

У відповідь на твердження журналіста про те, що ЄС критикує українське керівництво через дефіцит демократії в країні, через що затримується підписання угоди про асоціацію між Україною і ЄС, пан Азаров зазначив: «Вона (критика. - ред.) ґрунтується на неправдивій інформації. Що ж мається на увазі під «дефіцитом демократії»? В опозиції в нашій країні є абсолютна свобода дій. Є чимало засобів масової інформації, які відкрито критикують президента Віктора Януковича. Ніхто не перешкоджає їм у тому, навіть якщо твердження, які вони поширюють, нічого спільного з реальністю не мають. Приклад: були повідомлення, що у президента є золотий туалет у його резиденції. Це просто брехня. Назвіть ж мені випадки демократичних дефіцитів в Україні!».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Микола Азаров звинуватив українських журналістів у гонитві за скандалами. Підставою для таких висновків стало слабке висвітлення в українських ЗМІ ювілею Володимира Вернадського.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY