detector.media
30.04.2013 13:32
iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць
iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць

Вартість одного номера iPad-версії журналу «Forbes Украина» становитиме $4.99. Про це повідомляє прес-служба ділового сегменту UMH Group.

 

Додаток буде доступним для скачування в AppStore у травні, а з червня користувачам буде доступною передплата на рік.

 

Нові номери журналу з'являтимуться в AppStore щомісячно, одночасно з виходом у продаж друкованого видання. Першим там з'явиться травневий випуск видання.

 

Редактором iPad-версії стала Юлія Белінська, у минулому - кореспондент журналу ««Forbes Украина». «Це не принт в iPad, це дещо зовсім інше - мультимедійний контент, відео, аудіо, інфографіка», - розповіла вона про проект, яким керує.

 

Інтерфейс iPad-версії створено у відповідності із сучасними тенденціями мобільних додатків для iOS, повідомляє прес-служба, і дозволяє користувачу легко і зручно переключатися між матеріалами та розділами.

 

В iPad-версію буде включатися мультимедійний контент - розширені фото-галереї, відео-інтерв'ю з героями матеріалів, інтерактивна інфографіка, додаткові дані та коментарі експертів. У рекламодавців буде можливість розміщувати інтерактивну рекламу.

 

За словами директора групи ділових медіа UMH Group Надії Шаломової, підготовка до виходу iPad-версії Forbes тривала понад півроку, а її створення потребувало об'єднаних зусиль редакції Forbes, інноваційного підрозділу UMH Lab яким керує Леонід Цодіков, і багатьох інших співробітників UMH Group.

 

Нагадаємо, про запуск iPad-версії журналу «Forbes Украина» повідомив президент UMH Group Борис Ложкін на інтернет-форумі 24 квітня.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY