detector.media
30.04.2013 12:43
Перший запустить ток-шоу про конкурентів Злати Огнєвич на «Євробаченні»
Перший запустить ток-шоу про конкурентів Злати Огнєвич на «Євробаченні»

Перший національний запускає ток-шоу «Конкуренти Злати Оґнєвич» до пісенного конкурсу «Євробачення-2013». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект стартує 4 травня о 09.35. У проекті йтиметься про виконавців конкурсу «Євробачення», що пройде цього року у Швеції.

 

У ток-шоу візьмуть участь представники українського шоу-бізнесу, які обговорюватимуть представників інших країн, з якими доведеться змагатися Златі Оґнєвіч у Мальме. У першому випуску візьмуть участь: Олена Мозгова, Володимир Ткаченко, Наталя Бучинська, Юрій Фальоса та Маша Гойя.

 

Ведучим проекту буде Тимур Мірошніченко.

 

Нагадаємо, Злата Оґнєвич виконуватиме пісню Gravity у першому півфіналі 14 травня. Глядачі зможуть побачити її виступ і трансляцію першого півфіналу конкурсу у прямому ефірі Першого національного. 16 і 18 травня Перший покаже другий півфінал і фінал «Євробачення-2013». Злата Оґнєвич, яка представлятиме Україну на «Євробаченні-2013», виступить на конкурсі під номером 7 у першому півфіналі.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер» уклав угоду з Європейською мовною спілкою (EBU)  і  покаже «Євробачення-2013» одночасно з Першим  національним.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY