detector.media
30.04.2013 10:31
Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект
Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект

Журналісти ТВі, які в понеділок, 29 квітня, звільнилися з каналу через конфлікт з новим керівництвом, будуть створювати свій інтернет-проект. Про це 29 квітня в ефірі «Свободи слова» на ICTV заявив журналіст Мустафа Найєм, пише «Українська правда».

 

«Ми з нашими колегами, які вийшли з телеканалу ТВі, в тому числі з тими, які раніше працювали на інших каналах, будемо робити новий проект. Цей проект буде дійсно прозорим, тому що там не буде олігархів, це буде інтернет-проект, в якому ми будемо самі робити свою роботу», - сказав пан Найєм.

 

Також журналіст звернувся до користувачів Facebook по допомогу у реалізації цього проекту: «Якщо ви зможете, допоможіть нам будь ласка, тому що без вас, без тих людей, які нам довіряють, ми цього не зможемо».

 

Нагадаємо, 29 квітня колектив журналістів телеканалу ТВі, який з 23 квітня оголосив страйк, прийняв рішення піти з каналу. Заяву оголосили на ганку телеканалу. Під нею підписалися 30 осіб, зокрема, Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

29 квітня на ТВі вперше з початку конфлікту на каналі вийшли в ефір новини, які має вести Юлія Литвиненко, а готують їх залучені журналісти. Новий керівник інформаційного мовлення ТВі Єгор Чечеринда повідомив «Детектор медіа», що канал залучає нових людей, бо планує розширити інформаційне мовлення і зробити кілька випусків новин замість одного. Він також запевнив, що каналу потрібні й ті, хто страйкує, і ТВі зацікавлений у їх поверненні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY