detector.media
29.04.2013 17:06
Сьогодні на ТВі вийдуть новини з Юлією Литвиненко
Сьогодні на ТВі вийдуть новини з Юлією Литвиненко

Сьогодні, 29 квітня, на ТВі вперше з початку конфлікту на каналі вийдуть в ефір новини. Про це «Детектор медіа» розказав Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором каналу.

 

За його словами, випуск новин готуватимуть ті журналісти, з якими вдалось домовитись про співпрацю. Серед них є  і представники колективу ТВі.

 

«Ми зараз у переговорному процесі з колективом. Ми поступово зближуємо позиції, і я думаю, що нам вдасться домовитись. Деталі я б не хотів  розголошуват, щоб не нашкодити», - сказав він.

 

 Артем Шевченко розказав, що канал зробив  пропозицію  вести новини Юлії Литвиненко.

 

Також в ефірі вийде програма «Окрема думка» з Єгором Чичериндою та «Знак оклику» з Артемом Шевченком та повтор «Особливого формату».

 

Нагадаємо, Юлія Литвиненко раніше вела ток-шоу «Розбір польотів» на телеканалі «Інтер».

 

Нагадаємо, що 23 квітня журналісти ТВі оголосили страйк до вирішення конфлікту між власниками каналу. 24 квітня вони створили осередок профспілки і оприлюднили свої вимоги. Серед них - розірвати трудовий договір із новим керівником Артемом Шевченком і керівником ТОВ «Інтерпрофіт» (продакшн ТВі) Олегом Радченком, призначити в. о. керівників до вирішення спору між засновниками та інвесторами каналу в суді, оприлюднити прозору структуру власності ТВі та оголосити з документальним підтвердженням кінцевого бенефіціара, не змінювати сітки мовлення та не втручатися в професійну діяльність журналістів тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY