detector.media
29.04.2013 16:35
Анатолій Матешко починає зйомки українського музичного фільму для дітей «Трубач»
Анатолій Матешко починає зйомки українського музичного фільму для дітей «Трубач»

3 травня  ТОВ «УкрКіно» та «Українська продакшн студія» починають зйомки музичного дитячого фільму «Трубач».  Про це повідомляє ТОВ «УкрКіно».

 

Зйомки стрічки триватимуть у Києві протягом двох місяців - з травня по липень. Жанр фільму - музична комедія для дітей та сімейного перегляду. Тривалість - 85 хв.

 

Режисер стрічки - Анатолій Матешко, що став відомий після телесеріалу «День народження Буржуя». Для зйомок українського музичному фільму він тримав підтримку Державної агенції з питань кіно.

 

Як зазначається у повідомленні ТОВ «УкрКіно», стрічка  «Трубач» буде за сюжетом історією для і про дітей. Фільм розповідатиме про юного трубачого дитячого естрадно-духового оркестру «Березіль» Колю Соколова, який намагається, долаючи перешкоди, виграти конкурс на «Приз мера».

 

Творча група стрічки: режиссер - Анатолій Матешко, оператор - Юрій Король,  художник - Юрій Ларіонов, композитор - Сергій Рябцев (композитор і учасник гурту «Gogol Bordello»), продюсер -  Ольга Журженко. У головних ролях знялись: Олексій Горбунов, Володимир Горянський, Нонна Грішаєва, Юрій Рудковський, Леонід Шевченко (Коля Соколов).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY